Tempo lämpölattiakokonaisuuden rakentavat yhteistyössä kolme kotimaista toimijaa


Tempo lämpölattiakokonaisuuden rakentavat yhteistyössä kolme kotimaista toimijaa

Lakan Betoni Oy

Lakan laastien ja tasoitteiden nykyinen korkea taso pohjautuu vahvaan tuotekehitykseen ja -testaukseen sekä sertifioituun ISO 9001 -laaduntarkkailujärjestelmään.

Lakan Betoni Oy on kotimainen vuonna 1965 perustettu perheyritys. Tuotamme kiviainespohjaisia rakennustarvikkeita ja niihin liittyviä palveluita asiakkaittemme tarpeisiin. Lakka-tuoteperheeseen kuuluvat kivitalot, harkot, pihakivet, laastit, tasoitteet, elementit ja valmisbetoni. Tuotantolaitoksemme sijaitsevat ympäri Suomea viidellä paikkakunnalla: Joensuussa, Lopella, Forssassa, Jalasjärvellä ja Varkaudessa.

Tutustu tarkemmin

Heatco Finland Oy

Energiatehokkaiden talotekniikkajärjestelmien suunnittelua ja tarviketoimituksia.

Heatco Finland Oy on talotekniikan suunnitteluun erikoistunut insinööritoimisto ja LVI-tarvikkeiden tukkutoimittaja. Suunnittelemme ja toimitamme vuosittain satoja ympäristöystävällisiä ja energiatehokkaita LVI-ratkaisuja. Päätuotteitamme ovat LVI-suunnittelu, lattialämmitysjärjestelmät, varaajat, ilmanvaihtokoneet ja -järjestelmät sekä lämmityslaitteet. Toimimme koko maan laajuisesti, ja toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Tampereella, Oulussa ja Muuramessa.

Tutustu tarkemmin

Heikkinen Yhtiöt Oy

Heikkinen Yhtiöt on Pohjoismaiden suurin lattia-alan urakointiyritys, joka työllistää n. 170 työntekijää ja operoi koko Suomessa.

Heikkinen Yhtiöt Oy on valtakunnallinen lattia-alan urakointiyritys. Pääkonttorimme sijaitsee Joensuussa ja sen lisäksi toimipisteitämme on Vantaalla, Tampereella ja Seinäjoella. Palvelemme itä- ja pohjoissuomalaisia asiakkaitamme Joensuusta, Etelä-Suomea Vantaalta, Keski-Suomea Jyväskylästä sekä Länsi-Suomea Tampereelta käsin. Toimialueenamme on koko Suomi.

Tutustu tarkemmin

Myynti ja toimitukset


Ota yhteyttä ja kysy lisää Tempo lämpölattiasta

Heikkinen Yhtiöt Oy

Linjakuja 4, 80140 Joensuu

Lähetä postia

jarmo.heikkinen@heikkinen.fi

Soita

puh. 0400 504 000