Tempo lämpölattia koostuu seuraavanlaisista elementeistä


Lämpölattiaratkaisut sopivat niin kerrostaloihin, liikekiinteistöihin, julkisiin rakennuksiin kuin omakotitaloihin, pari- ja rivitaloihin sekä saneerauskohteisiinkin. Hintakilpailukykyisen lämpölattiaratkaisun avulla voidaan helposti rakentaa laajoja lattioita vesikiertoisella lattialämmityksellä, jonka tekniikka on lämmöntuottojärjestelmästä riippumaton.

Lattialämmitys

Vesikiertoinen Enerline-lattialämmitys on oman tuotekehityksemme ja tuotteistamisemme tulos. Enerline-lattialämmitys on korkealaatuinen sertifioitu takuutuote, joka soveltuu asennettavaksi sekä saneeraus- että uudiskohteisiin ja lähes kaikkiin rakenneratkaisuihin.

Lue lisää

Lattiaeristeet ja levyt

Enerline-lämpölattiajärjestelmä yhdistää lämpimän lattian ja askeläänien vaimennuksen. Eriste myös toimii lämpökatkona alempien rakenteiden ja pintalaatan välillä. Lattia on helppo asentaa pitkälle kehitetyn ratkaisun ansiosta. Rakennekorkeus riippuu käytettävästä eristeestä ja pinta-materiaalista.

Lue lisää

Lattiatasoitteet

Lakan laastien ja tasoitteiden nykyinen korkea taso pohjautuu vahvaan tuotekehitykseen ja -testaukseen sekä sertifioituun ISO 9001 -laaduntarkkailujärjestelmään. Kun käytät Lakka –tasoitteita, voit olla varma, ettei niistä erity huoneilmaan haitallisia aineita.

Lue lisää

Myynti ja toimitukset


Ota yhteyttä ja kysy lisää Tempo lämpölattiasta

Heikkinen Yhtiöt Oy

Linjakuja 4, 80140 Joensuu

Lähetä postia

jarmo.heikkinen@heikkinen.fi

Soita

puh. 0400 504 000